INDUSTRI Ledlager   handla hos CHECKRAY Kontakt
Fästelement Vinkellänkar Flexkopplingar Vibrationselement   om CHECKRAY  
Tätningar
 

 

 

 

 

 

 

Produkter / Länkar & Leder

 

Vi erbjuder landets bredaste sortiment med länkprodukter som t.ex. gaffellänkar, vinkellänkar, länkhuvuden, flexkopplingar och ledlager.

Gaffellänkar finns i dimensioner enligt både DIN- och ISO-standard i förzinkat stål samt även rostfritt. Till dessa finns passande bultar som t.ex. ES-bultar, saxpinnebultar och låsringsbultar m.m. Numera har vi även dimensioner i tum.

Vinkellänkar finns i ett stort antal varianter. Såväl enligt DIN-standard i förzinkat stål eller rostfritt som en mängd andra typer och utföranden. Finns t.ex. med nylonbussning, med gummitätning, med kulskål i plast, med snabbkoppling (Quick Release) osv. Även tumdimensioner.

Länkhuvuden i underhållsfria utföranden enligt både DIN- och ISO-standard. Utvändig eller invändig gänga. Standard eller fingänga. Höger eller vänstergänga. Allt finns. Ett mycket kraftfullt sortiment. Nu har vi även skydd för dessa, tillverkade i gummi, avsedda att trä över länkhuvudet.

Flexkopplingar i såväl standard som fingängat utförande. Avsedda att ta upp både vinkel- och parallellavvikelser. Passar våra gaffellänkar och länkhuvuden.

Ledlager enligt ISO-standard i underhållsfritt stål-stål utförande.

 

Direktlänk: Gaffellänkar | Vinklellänkar | Länkhuvuden | Flexkopplingar | Ledlager